TRESKA JAKO GULÁŠ.

XBAZAR.eu  : KUCHTIK / RECEPTY / GULÁŠ / GULÁŠ RŮZNÝ / 




INGREDIENCE: 600 g filé z tresky, šťáva z l citrónu, 2 cibule, 2 lžíce oleje, 3 papriky, mletá sladká a špetka pálivé papriky, pepř, sůl, l lžička hladké mouky, vývar z masa nebo masoxu na podlití, pórek na ozdobení.

POSTUP PŘÍPRAVY: Filé z tresky omyjeme, osušíme a pokrájíme. Kousky rybího masa dáme do porcelánové mísy, pokapeme citrónovou šťávou a necháme asi půl hodiny odležet. Nadrobno pokrájenou cibuli zpěníme na oleji, přidáme na proužky pokrájené papriky, osmahneme, okořeníme, osolíme, podlijeme vývarem a asi deset minut podusíme. Přidáme nakrájené maso z tresky, poprášíme hladkou moukou, podlijeme vývarem a společně podusíme doměkka. Opatrně mícháme, aby se nám křehké rybí maso nerozpadlo na vlákna. Rozdělíme na porce, které posypeme na kolečka nakrájeným pórkem. Podáváme s chlebem nebo pečivem. Můžeme doplnit také salátem.



TRESKA JAKO GULÁŠ. TRESKA JAKO GULÁŠ.



QR (http://qrcod.cz) -  - www.xkuchtik.cz Akvarijní náplň - filtrační AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů !
AkvaBIO substrát Matrix do filtračních košů
 


Průměr:  2,99 | Hodnotilo: 1384 x
1  |   2  |   3  |   4  |   5  |

 

 

 

Kategorie na xkuchtik.cz